Etter husets første pastaproduksjon hadde vi to eggehviter til overs, og slike blir vanligvis til marengs her i huset. Ettersom Frøken Rosa Marengs er på ferie, ble det til to porsjonspavlovabunner, en til meg og en til den kjekke mannen. Per porsjon trenger du:- 1 eggehvite
- 0,4 dl sukker
- en teskje god kakao (jeg brukte Green & Black's)
- litt hakket mørk sjokolade evt sjokoladepletter
- en liten dæsj balsamico
Ettersom dette var en svært spontan pavlova, og vi ikke hadde kremfløte i hus, ble pavlovaen toppet med vaniljekesam og bringebær. Ikke gærnt som en hverdagsdessert.
4 kommentarer:
Så nam nam det så ut:) Dessert på hverdager er IKKE feil;)
Klem Lise
Absolut ikke gærnt som en hverdags dessert nei.... :D
Så godt ut!! Så flinke dere var med pastaen. Min maskin står innerst i skapet etter et heller misslykket førsøk. Tror jeg skal ta den frem og prøve Gordons oppskrift jeg også........
Det smaker jo sååå godt.
Å ja, ta den fram og prøv igjen, Marte! :) Her skal den faktisk igang igjen i dag, i et forsøk på ravioli...
Legg inn en kommentar