Er det mulig å invitere gjester på en 6-retters middag uten å verken slite seg ut i forkant eller å stå på kjøkkenet under mesteparten av festen? Jeg bestemte meg for å prøve og serverte følgende:
Antipasti med parmaskinke, fennikelsalami, salami picante, manchego, oliven, kapers og ovnsbakte cherrytomater
Ribolla Gialla, en italiensk oransjevin som var et nytt og spennende bekjentskap
Ribolla Gialla, en italiensk oransjevin som var et nytt og spennende bekjentskap
Kongekrabbe naturell med fennikelsalat og ramsløkaioli
Lanson black label champagne
Lanson black label champagne
Mojito-sorbet
Brie, St Agur og Hulderost med kjeks og fikenmarmelade
Dönnhoff Riesling Beerenauslese 2006
Dönnhoff Riesling Beerenauslese 2006
Tolags pannacotta med espresso og mørk sjokolade i den nederste delen og friske bringebær
Dönnhoff Riesling Beerenauslese 2006
Konklusjonen er helt klar: Visst går det an. Med unntak av litt opplegging på tallerkner og fat ut og inn, så satt vertskapet rundt bordet og koste seg sammen med gjestene sine hele kvelden. De fineste gjestene og den fineste kvelden.
Dönnhoff Riesling Beerenauslese 2006
8 kommentarer:
Det så rett og slett fantastisk ut!
:D Så jo helt knall ut.
Morsomt at det ble oransjvin au. Tror faktisk at det passer alt (nesten)
Oransjevinen funket som bare det, og den smakte ulikt det meste annet jeg har smakt av vin. Takk for tipset, Helene :)
Og takk for lånet av ismaskin. Problemet ble ikke at sorbeten ikke frøs, for det gjorde den til gangs. Litt opphold i romtemperatur, opphakking med gaffel og en runde i Kitchen Aiden berget den imidlertid. Veldig bra mellomrett.
Det hørtes godt ut da du forklarte i forkant og det ser jo supert ut også. Gode tips om både mat og vin.
Aina
Dette så veldig godt ut!
Hei drømmemiddag! Heldige gjester du har :)
Wow, sikke en fantastisk menu :-)
Dette så fantastisk ut!
Legg inn en kommentar