I kveld henter jeg fram en av mine tidligere signatur-desserter. Plommer og bjørnebær druknet i cognac og lønnesirup.
Jeg fikk tak i gode, økologiske Opal-plommer i dag, delte disse i fire og blandet i en kurv bjørnebær. Så slumper en i vei med cognac og lønnesirup, en liten dæsj vaniljeekstrakt og lar stå og trekke noen timer. Vil bli servert med yoghurt-krem - 50/50 tyrkisk yoghurt og vanlig pisket kremfløte søtet med melis slik at den er søt, men fremdeles frisk.
Lammegryta står i ovnen, kraft koker på komfyren og desserten er klar. Nå kan gjestene bare komme.
3 kommentarer:
mmm, ser digg ut! Var innom BM i dag og fekk ordna litt snacks eg og, i tillegg var det september slepp for nytt øl på polet *lykke*
Mmmmm... synd jeg ikke kunne komme...
Planen var BM her også, men vi kom aldri så langt og dro på Ultra på Bryn istedet. Farlig butikk.
Legg inn en kommentar