lørdag 4. desember 2010

4. desember: Staub

Staub har noen fantastisk fine emaljerte støpejernsgryter som roper etter kjøtt som koker i time etter time, grytebrød, finnbiff og andre deilige gryteting. Det er ikke det at jeg ikke klarer meg med mine ikea-gryter, som jeg også kan sette inn i ovnen, men det hadde nå vært fint med en slik støpejernsgryte også.

Fine, solide og praktiske. Og dyre.

3 kommentarer:

Mat på Bordet sa...

Mmmm, ja, så absolut verdt å ønske seg!

Elisabeth sa...

Har du erfaring med Staub-grytene, Ina? Virker som det generelt er Le Creuset som gjelder på det norske markedet, men jeg så Staub sist jeg var på tur i det lille utland, og likte dem veldig godt.

[kjøkkentjeneste] sa...

Fin! Jeg har bare Le Creuset-gryte selv, og digger den! Den er litt wok-aktig i formen, rund, stor og rommer all verdens godsaker. Perfekt til å sette inn i ovnen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails