Mannen vet imidlertid også at jeg er dårlig på å si nei til utfordringer og at jeg er over snittet glad i å lage mat. Utfordring: Hva kan vi lage av mat på primusen?
I løpet av ferien fikk vi prøvd
- Grove lammepølser i biter stekt på primus sammen med sopp, perletomater og asparges. Ferske gnocchi fra Helmersen og nydelig olivenolje fra samme sted. Godt!
- Primuspannekaker med bacon og blåbærsyltetøy. Pannekakene ble tykkere enn vanlig, og det var litt klønete på ujevnt underlag, men fristet absolutt til gjentakelse.
- Saltkokte amadine-poteter (ca 300 gram salt til en liter vann) som ble til lun potetsalat sammen med sukkererter, vårløk, perletomater, olivenolje og litt sitron. Fersk, stekt hyse til.
Joda, jeg kan godt være med på å utforske dette friluftslivet litt. I tilmålte doser og på mine egne premisser :)
1 kommentar:
Ser og høres ut som en skikkelig flott tur!
Legg inn en kommentar