mandag 7. september 2009

Mobilfrustrasjon


Dame kjøper telefon, blir kjent med den og de lever lykkelig sammen. Lenge. De er nemlig Dame & Mobil, ikke Mann & Mobil. Inntil Ting Skjer, for eksempel tidens tann eller treåring med saftglass. Uansett: Ting skjer og Dame trenger ny mobil.

Ny mobil blir kjøpt, og her er det ting begynner å rakne. Dame har nemlig kjøpt seg en fin, rød Sony Ericson W995 som erstatter for sin gamle Nokia N95. Dame har selvsagt store deler av livet sitt as we know it på sin gamle mobil, og den gamle og den nye snakker ikke sammen. Det er mulig at de kan - hvis de vil - men de gjør det altså ikke. Ikke ved Dames hjelp.

To mobiler, to laptopper, mange timer og ditto stygge ord senere, sitter Dame igjen med en ny, fin telefon som virker, men ikke har en eneste kontakt å ringe til, langt mindre noe sjel eller historie å snakke om - og en gammel som puster og ånder kun på trass, og nekter å gi fra seg all den historien den har samlet gjennom årene. Den nekter rett og slett å bli byttet ut.

Igjen sitter Dame med dundrende hodepine og trøstespisesjokoladeflekker på tastaturet. Hvorfor finnes det ikke flyttebyråer som tar seg av sånt som dette? Eller i det minste fredsmeglere som kan få dem til å prate sammen?

Aaargh!!

2 kommentarer:

Huset på Planen sa...

Haha, morsomt innlegg!

Anonym sa...

1. Nokia - Outlook - SE (-sms/mms)
2. http://www.mobilen.no/wip4/review/test-mozo-backup---styr-mobilen-via-internett/d.epl?id=35665 (kontakter, meldinger og annen informasjon i mobilen + online backup & tilgang)
3. 1/2 i kombo med K

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails