tirsdag 22. desember 2009

Kald drøm

På den store verdensveven snublet jeg over dette fantastiske kjøleskapet. Full size kjøleskap og 50/50 frys og vinskap. Det hadde vært drømmen å ha på kjøkkenet og så en større fryser et dertil egnet sted.

Ryktet sier imidlertid at drømmeskapet er så dyrt at Expert har sluttet å føre det. De fikk visst ikke omsetning på det. Men lekkert er det, og helt sikkert gruelig praktisk også. Lykkelige kokker med perfekt temperert chablis i glasset er nemlig svært praktiske å omgås.

7 kommentarer:

marte sa...

Drømmer er fint å ha, selv om de er kalde;)
Jeg har store planer om å kjøpe et lite vinskap jeg....passer akkurat inn på kjøkkenet når vi bygger om. :)

God Jul til deg og dine!!
Hilsen Marte

Som mine dager er sa...

Og i den høytiden vi går inn i ville et slikt kjøleskap vært rene drømmen. Spesielt den biten hvor man tempererer drikkene som hører julen til.

I vårt kjøleskap ligger det mange flasker akkurat nå. Rødvin, cava, riesling, og en høvelig mengde juleøl. Enda godt mørketiden har noen lyspunkter ved seg ;-)

Vil bare ønske deg og lillemor en deilig julefeiring.

GOD JUL, E.

Klem fra Marit

Emmas utsikt sa...

Så kult! Hva er det for merke?

Håper alt er bra med deg og at nyttår var fint!

Klem,
Emma

Elisabeth sa...

Godt nyttår!

Liebherr SBSes 7155 er navnet på kjøleskapet. Ikke noe merke jeg kjenner til, og nå på vei ut at det norske markedet igjen, men definitivt lekkert.

Litt stille på bloggfronten her akkurat nå, men jeg kommer straks sterkere tilbake!

Som mine dager er sa...

Ad kommentaren over her ... hvor lenge er "straks"?

Neida, jeg mener ikke å mase. Du er bare pittelitt savnet!

Gudrun sa...

Hei Elisabeth!

Jeg havnet tilfeldigvis inn i ditt fantastiske bloggunivers via en anmeldelse du skrev om et sjokoladerí jeg akter å besøke snarest, og flere timer etterpå sitter jeg fremdeles her. Jeg har lest _alle_ blogginnleggene dine, frydet meg over fine bilder, småhumret av morsomme, underfundige formuleringer, interiørsiklet, sommerlengtet, Osloelsket, og lagt meg mange nye nettsider på minnet.

WOW! Og takk! for en av de fineste bloggene jeg har lest på veldig, veldig lenge, og for et lite innblikk i et liv som virker herlig lykkelig.

Til slutt: Tror muligens vi er fra samme lille, litt forblåste, men fine vestlandsby? Og etter 3 og 1 halvt år i tigerstaden, som oftest stormende forelsket i byen, kan jeg skrive under på at bondetupper er de som blir grundigst urbanisert! :)

Elisabeth sa...

Kjære Gudrun,

Wow... og takk! :) Dette må være den fineste kommentaren jeg har fått her inne, og den varmet virkelig. At noen dumper innom og faktisk setter seg til å lese hele bloggen innlegg for innlegg, det er ganske utrolig. Og jeg tipper også at vi er fra samme forblåste vestlandsby :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails