lørdag 12. desember 2009

Inspirasjon på bestilling

Hva gjør en når en har en uoverkommelig bunke julekort foran seg, ambisjoner om å faktisk skrive noe hyggelig og personlig på samtlige og har null inspirasjon, men barnefri? Jo, da tar en bunken med seg på den utrolig hyggelige caféen rett borti gata, bestiller deres gode soppsuppe og begynner å skrive.

Mmmm... god suppe. Persilledryss og rosépepper gjør ikke bare at den ser julete ut, men den smaker nydelig også. Rundt meg skravles det, et par sitter med en avisbunke de deler mellom seg, en toåring sitter på fanget og blir lest høyt for og ved siden av meg spiller de kort. Her er en hjemme og ute på en gang.

Et tosifret antall julekort, en varm sjokolade og litt gulrotkake senere tusler jeg mett og fornøyd de få meterne hjem igjen. Joda, noen ganger kommer inspirasjon på bestilling. En må bare vite hvor en skal gå.

5 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Du formidler stemning på en herlig måte. Sitter nesten ved siden av deg når du skriver julekort ;-)

Godt med alt som er unnagjort.

Ha en fin lørdagskveld.

Huset på Planen sa...

Dette hørtes veldig koselig ut. :) Ha en fin søndag.

Elisabeth sa...

Det ble en ny julekortskriveøkt samme sted i dag. Genialt for instant inspirasjon og samtidig avskjerme seg selv fra utsettende aktiviteter så som surfing, rydding, mandelskålding etc.

Emmas utsikt sa...

Jeg likte så godt det her innlegget. Men du var min kalendernloggtips i går, den 13/12, så da ville jeg ikke skrive noe her. Hvis noen fant veien hit fra meg. Føles litt teit å ligge i kommentarfeltet når jeg prøver å få andre til å lese blogger jeg liker. hehe.. that´s me...

Vi har b-hage på Grønland, du da?

Kram
Emma

Elisabeth sa...

Tenk, det fikk jeg ikke med meg, Emma. Så hyggelig :)

Vi har nok barnehage i nærheten av hverandre ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails