mandag 23. august 2010

Mikroasparges på asiatisk vis

På vei hjem fra jobb ble jeg overmannet av lysten på stekte risnudler. Et ikke helt uvanlig tegn på lavt blodsukker etter en uplanlagt litt for lang dag på jobb. Da jeg i tillegg fant verdens søteste bittesmå mikroasparges (heter de thaiasparges tro?), var middagen nesten klar.


Mens risnudlene kokte, stekte jeg kylling og gjorde klar grønnsakene - mikroaspargesene, sukkererter, chilli og hvitløk. Grønnsakene oppi sammen med kyllingen et par minutter, så nudlene og litt soyasaus og black bean sauce. Til slutt en skvis lime og masse frisk koriander.

Tilgangen på slike råvarer idet blodsukkeret er på det laveste er en av de virkelig store fordelene ved å bo midt i Tigerstaden.

4 kommentarer:

[kjøkkentjeneste] sa...

Åhhhh, nå ble jeg sulten! Og det selvom jeg nettopp har spist en porsjon med jordbæris fra Iskremgarden.

Tonje sa...

Det så kjempegodt ut, har nettopp spist, men ble likevel litt sulen igjen...
Mmmm
Klem Tonje

Mammadamen sa...

Ser lekkert ut:) Her i huset spiser vi også mye nudler og asiatisk mat. Da vi bodde i Oslo var de asiatiske kafeene omkring Møllergata hyppig besøkt.

Mammadamen:-)

Elisabeth sa...

Det var akkurat det området jeg gikk gjennom da lysten overmannet meg i dag, Mammadamen. Neppe helt tilfeldig at det er i nettopp det området en dumper over slike nydelige, bittesmå asparges og frisk koriander til nesten ingen penger heller. Oslo øst-frynsegodene :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails