søndag 8. august 2010

Lofotsommer

Gud hadde en virkelig god dag da han skapte Lofoten og Vesterålen. Hav, strender, fantastisk lys, fjell, værbitte, gamle hus, måkeskrik, nystekte fiskekaker og vær av alle slag i løpet av en og samme dag. Jeg har hatt sand mellom tærne, utfordret høydeskrekken, badet i iskaldt vann på vakre strender, spist og drukket godt, lest og blitt lest for og ruslet i fjæresteinene.

Bilder fra nordlige breddegrader kommer etter hvert. Enn så lenge får dere nøye dere med stemningsbildet fra i går kveld. Siste kveld på hytta, og da er det vin som må drikkes og kjøleskapsrester som må gjøres noe med. Sistnevnte ble til hver vår pavlova. Ikke det verste punktumet for en fin ferie.

6 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Velkommen hjem E! Mange fine innlegg som jeg lest knapp nå. Må ta en tur til biblioteket med barna, det er jo gøy!
Klem!

Siri sa...

Bare rasker sammen en pavlova av kjøleskaprestene liksom...

Høres ut som en herlig ferie. Og enda er ikke sommeren over!

Elisabeth sa...

Aioli gir eggehviterester. De piskes sammen med litt sukker (og i dette tilfellet litt sjokolade) og stekes, så har man marengsbunn. En fløterest piskes og legges på toppen sammen med en haug bringebær.

Vips! :)

Åpent hus sa...

Hei E
og takk for hilsen inne hos meg. alltid så kjekt.
soloppholdet fant sted i og rundt en by ved navn Estepona. Familiested hatt i over 20 år! :)

så herlig det ser ut som dere har hatt det i nord. Lofoten er bortimot ubeskrivelig vakker og noe helt for seg selv. så heldige dere er som har hytte der.

jeg kan forresten leie fyr der, om jeg vil - det skal jeg benytte meg av!

skjønne bilder du tar, som alltid.
og så skriver du fint - men det tror jeg at jeg har sagt til deg før. Nå må jeg sjekke om du ligger i bloggrollen min - for der hører du definitivt hjemme.

sommerhilsen fra
Åpent hus

Åpent hus sa...

nei, nå svarte jeg på feil spørsmål: den eksentriske utflukten med storfamilien gikk til et sted kalt Flatøy holidays. Google det! :)

Elisabeth sa...

En kjapp titt på sidene til Flatøy holidays ser langt mindre innbydende ut enn bildene du la ut, Åpent hus, men jeg skal sjekke det ut nærmere. Ikke at det er noe alternativ i år, men kanskje neste sommer :)

Hytta i Lofoten var leid. Alt for langt unna å ha hytte for en som bor i Oslo, men heldigvis finnes det nydelige steder til leie på finn.no, når en bare bruker litt tid på å luke ut alt det uinteressante. Vi endte opp med en nydelig hytte helt i fjæresteinene, og hadde det ganske perfekt :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails