Dagens bidrag på nabofestens lunsjbord ble en hjemmesnekret lun pastasalat som ble veldig god:
- Halve tomater strøs med litt salt, pepper og olje, og ovnsbakes i mange timer på lav varme. I dag lot jeg den stå cirka 5 timer på 100 grader
- Grønne asparges grilles slik at de får fine grillstriper, kuttes i 2-3 og vendes i god olivenolje og salt
- Pinjekjerner ristes i tørr panne
- Biter av grov, spicy pølse stekes
- Kok stor fullkornpasta, f.eks penne, og bland inn revet parmesan, litt god olivenolje, hakket bladpersille og ingrediensene over
- Pynt med noen ekstra tomater og pinjekjerner på toppen
4 kommentarer:
Yepp, vil definitivt bli prøvd ut. Jeg har en oppskrift som ligner, men må prøve ut denne også. Gresskar-kjerner er også godt i salat. Jammi.
Ha en flott kort-uke.
Marit
Gresskarkjerner er notert og skal absolutt prøves.
Her er kort-uka så kort at den er ikke eksisterende. Er sykemeldt ut uka etter et mindre inngrep i går, så jeg går bare her på stas og prøver å få tida til å gå :)
Takk for besøk hos oss. :)
Denne pastasalaten tenker jeg var god. Fikk lyst til å lage den selv. :)
Yummi!
Legg inn en kommentar