søndag 17. mai 2009

Hjemmesnekret pastasalat


Dagens bidrag på nabofestens lunsjbord ble en hjemmesnekret lun pastasalat som ble veldig god:

  • Halve tomater strøs med litt salt, pepper og olje, og ovnsbakes i mange timer på lav varme. I dag lot jeg den stå cirka 5 timer på 100 grader
  • Grønne asparges grilles slik at de får fine grillstriper, kuttes i 2-3 og vendes i god olivenolje og salt
  • Pinjekjerner ristes i tørr panne
  • Biter av grov, spicy pølse stekes
  • Kok stor fullkornpasta, f.eks penne, og bland inn revet parmesan, litt god olivenolje, hakket bladpersille og ingrediensene over
  • Pynt med noen ekstra tomater og pinjekjerner på toppen
I dag serverte jeg den som lun pastasalat, men den var like god da jeg smakte på den varm. Denne vil definitivt bli gjentatt i løpet av sommeren!

4 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Yepp, vil definitivt bli prøvd ut. Jeg har en oppskrift som ligner, men må prøve ut denne også. Gresskar-kjerner er også godt i salat. Jammi.

Ha en flott kort-uke.

Marit

Elisabeth sa...

Gresskarkjerner er notert og skal absolutt prøves.

Her er kort-uka så kort at den er ikke eksisterende. Er sykemeldt ut uka etter et mindre inngrep i går, så jeg går bare her på stas og prøver å få tida til å gå :)

Moderne Retro sa...

Takk for besøk hos oss. :)

Denne pastasalaten tenker jeg var god. Fikk lyst til å lage den selv. :)

Donpedro sa...

Yummi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails