tirsdag 12. oktober 2010

Ny økologisk melk

Butikkjedenes egne merker betyr som oftest enkle, billige produkter uten at det er noe kvalitetsstempel. Vel, med unntak av Jacobs som har solgt sjela si som merkevare, men til gjengjeld sørget for kvalitetsprodukter tilgjengelig hos Meny og andre butikker.

Coops økologiske serie Änglamark er et hederlig unntak. Mel, pasta, shampo, ymse annet og nå også melk. Ekstra lett, samme pris som vanlig melk og produsert av Rørosmeieriet. Et bra alternativ for oss som foretrekker alternativer til de tilnærmede monopolprodusentene som turer fram som de vil i markedet, og som i tillegg foretrekker økologisk.

Ingenting er bedre enn om konkurransen i dagligvaremarkedet ikke lenger bare handler om First Price og bleieavtaler, men at vi også kan få flere alternativer i det økologiske segmentet. Skal en få folk flest til å velge økologisk, må det framstå som et alternativ på linje med andre varer, ikke som et nisjeprodukt. Jeg synes Coop er på rett vei her.

6 kommentarer:

Siri sa...

Det er et godt alternativ ja. Ikke minst pga pris.
Selv handler jeg alltid Q-melk og går bevisst der de selger det. Ikke vet jeg om det er bedre, men det føles bedre fordi jeg unngår Tine... mitt lille bidrag - uten sammenlilgning forøvrig.

Elisabeth sa...

Jeg velger også helst Q-melk fremfor Tine, men samtidig så er det viktigere for meg at den er økologisk. Dermed blir det kjøpt mye Tine økologisk lettmelk her i huset, men nå finnes det endelig et økologisk alternativ til Tine. Det kan jeg like.

Et lite land sa...

Helt enig, hurra for Coop Änglamark!

ina sa...

Da var det bare å ønske at det var en Coop her i nærheten! Eller at andre kjeder kommer på banen - Rema melk for eksempel?

Som mine dager er sa...

Jeg er så hjertens enig i det du skriver. Og takk for infoen ang melk - denne var ny for meg. Blir det min mye melkefavoritt?! ;-)

Marit

ninabakke sa...

Åh, så bra :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails