søndag 21. mars 2010

Min kurv er lastet med...


En laster kurven sin med et par termoser med kakao og espresso, en flaske rød saft, nybakte boller, en liten utvalgsrapport, Min kamp 2 og sitteunderlag. Så tar en kurven og treåringen med seg ut i bakgården, finner fram trehjulsykkelen til sistnevnte og setter seg selv på en snøfri benk.

Mens treåringen veksler mellom å grave snøborg og å fryde seg over muligheten til å sykle på bar asfalt, sitter jeg der med rapporten min og prøver å overbevise meg selv om at det er vår og fint å sitte ute til tross for at det er noen få plussgrader og vind. Vel, med to lag ull funker det for så vidt. Naboen kommer ut, vesla får en lekekamerat og jeg noen å dele kaffen med mens vi sitter der på benken og oppdaterer hverandre på hva som har skjedd siden snøen falt i fjor.

Slik sitter en til noen tisser på seg. Da går en inn og resten av søndagen vies til å daffe rundt i ullundertøyet, bygge litt lego, lage langsom middag og kikke på katten som har krøllet seg sammen ved radiatorrørene.

Joda, definitivt søndag og definitivt litt vår.

3 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Hei Elisabeth,

Jo det høres ut som vår det der. :)

Så herlig sitronmarmelade du lagd, det må jeg prøve en gang jeg også. Liker slike ting. :)

Ha det godt,
Emma

Elisabeth sa...

Sitronsyltetøyet anbefales! I helga har vi prøvd det til blå castello, mild brie og manchego. Det funket best til brien, men jeg tror det vil enda bedre til en brie med litt mer smak. Testingen fortsetter! :)

Ulla sa...

Sitronmarmeladen står på listen over "må-prøve"-ting her i gården :) Må bare komme meg ovenpå først...

Ellers, høres ut som en helt perfekt søndag! Håper dagen i dag blir like fin :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails