fredag 19. mars 2010

Lyst på!

Som fast morgengjest på Kaffebrenneriet kjenner jeg litt på den dårlige samvittigheten over alle engangskoppene jeg forbruker. Nå finnes det imidlertid fine termokopper å få kjøpt, og denne fra Sagaform havner umiddelbart inn på ønskelista mi. Med doble porselensvegger og silikonlokk bør den være et utmerket alternativ til morgenkaffen.

Og Åpent hus gir faktisk bort en av disse koppene i sitt blogglotteri. Jeg melder meg med i trekningen!

5 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Åja... vi må være miljøbevisste og få ned bruk-og-kast forbruket. Og vinner du koppen er jeg overbevisst om at den havner hos en snill eier :-)

Kos deg med helgen. Jeg har pinnekjøtt på kok, og senere i kveld er det duket for et aldri så lite herremåltid.

Marit

Elisabeth sa...

Åh, pinnekjøtt hørtes nydelig ut! Det er ikke så lenge siden jeg laget lapskaus av siste restene fra fryseren, og det var så godt :)

Bruk og kast er en dårlig samvittighet. Her i huset har vi fått bukt med plastposene etter at jeg gikk over til handlenett, men det er fremdeles alt for mye å ta fatt i. Bl.a. alle engangskoppene til morgenkaffen. Hmmm... det spørs om jeg ikke skal skaffe meg en slik kopp uansett?

Åpent hus sa...

Jeg gir faktisk bort hele tre slike kaffekrus!! :) Just for the record! :) Fortsatt sjans til å bli med!

Elisabeth sa...

Oooh! Jeg har notert meg for mitt maks antall vinnersjanser og krysser fingrene :)

ussamor sa...

Koppen er absolutt å anbefale:) Eg kjøpe min i forrige veke,og sidan det brukt den. til og med tatt den med på nabokaffe:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails