mandag 2. januar 2012

Hurra!

Innlegget mitt om 6 retter uten stress vant Matbloggsentralens utfordring om nyttårsmat! Og jeg som aldri vinner noe som helst. Dette var stas.

Premien er 10 flasker av de nye Vår fruktmostene fra Sunniva. Når jeg har middagsgjester som ikke drikker alkohol, så kjører jeg iblant eplemost-meny med forskjellige sorter fra Ringi. Vår ligger angivelig i samme gata når det gjelder bruksområde, så dette gleder jeg meg til å prøve ut. Neppe med hele 6-retteren, selv om det hadde vært moro. Kongekrabbe og andeconfit er imidlertid i dyreste laget til hverdags, så vi får teste ut med noe annet. Ikke helt sikker på hva, men jeg er sikker på at både vesla og den kjekke mannen stiller frivillig som testkaniner.

7 kommentarer:

Siri Lindstad sa...

Grattis med seier! Velfortjent!

Håvard Eide sa...

Gratulerer!

Marianne sa...

Gratulerer, flott meny og spenende vin!

Hege Helen sa...

Så kjekt gratulerer så masse

Elisabeth sa...

Takk og takk! 10 flasker Vår står nå på kjøkkenet mitt og venter på en passe anledning til å teste litt. De må jo testes med skikkelig mat til :)

Anonym sa...

Lurer på om du har fått testet ut VÅR-serien ennå? Og hvordan gikk det?

Elisabeth sa...

Vi har testet noen av dem, og så langt er det den mørkeste røde med kirsebær og aronia som har falt best i smak. De lysere variantene har gode konkurrenter i blant annet Ringi, mens denne var et godt alternativ til flydig rødvin. Resten skal testes snart!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails