fredag 5. august 2011

Lenestol på badet?


Åpent hus viste nylig fram nok et lekkert hus og undret seg i den forbindelse litt over hva folk skal med lenestol på badet.

Altså, hvis en har sunket ned i sitt behagelige badekar, tatt med seg vin og det hele, og en rett og slett er skravlesjuk, og en der og da har noen å skravle med, men

a) det er ikke plass til to i badekaret - eller
b) vedkommende er noen det ikke er helt naturlig å dele badekar med,

da er da det eneste naturlige å innstallere denne andre i en behagelig stol med en vinglass i hånda, sånn at en kan fortsette skravlingen?

Hilsen hun som med nød og rå muskelkraft klart å få en ørelappstol gjennom døra på et hotellbad i Bergen en gang, og som drømmer om bad med plass til badekar. Og gjerne en god stol i tillegg.

(Bildet er lånt fra Joan i m.in.art)

2 kommentarer:

Åpent hus sa...

hihi

jeg tenker at når jeg ENDELIG får tatt meg et karbad, så er det vel en menneskerett å få ta det i fred og ro, uten "mamma!"-rop og uønskede dobesøk ;)

men akk, kanskje kommer jeg dit en gang, at overskuddet på energi og underskuddet på sosial omgang blir således at jeg presser inn en stol (om ikke en fullstoppa lenestol) på badet! :)

I wish

Elisabeth sa...

He he, jeg skal nok innrømme at ikke jeg heller ser for meg skravlende barn i stolen, men heller den kjekke mannen eller kanskje en god venninne :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails