tirsdag 14. august 2012

Prosjekt jærstol - resultatet
Slik ble jærstolene seende ut etter et par runder med maling. Vi har fått gatas gladeste kjøkkenstoler og er godt fornøyd.

4 kommentarer:

Siri sa...

Utrolig kule :-)))

Anonym sa...

Hei, eg har nett fått tak i nokre velbrukte jærstolar og skal mala dei Tenkte å ha dei i i stova til spsiebordet. Tanken på å ha mange ulike fargar er freistande, men lurer på om det bli litt sprøtt til spisestova? Kva synest du? Forskjell på kjøkken og spisebord i så måte? Helsing Elisabet

Elisabeth sa...

Om det blir for sprøtt avhenger nok mest av deg selv og resten av interiøret, så her våger jeg ikke å si verken ja eller nei. Vi har gråmalte jærstoler i spisestua og disse fire fargerike på kjøkkenet. Til stort selskap supplerer vi imidlertid med kjøkkenstolene, og seksåringen insisterer stort sett på å bruke den rosa også i spisestua. Jeg synes det ser ok ut og frisker opp, men 10-12 forskjellige fargerike i stua hver dag hadde kanskje vært litt i overkant for meg.

Prøv deg fram med et par forskjellige farger? Evt en litt nøytral farge på halvparten og så supplere med noen mer fargerike?

Lykke til! :)

Admin sa...

Hei, har du en oppskrift på hvordan flette jærstolene. Regner med at du har tatt av sjøgresset og lagt på ett nytt lag mellom malingen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails