mandag 13. juli 2009

Handlenett

For rundt to år siden så jeg meg lei på plastposeberget som hopet seg opp på kjøkkenet mitt, og begynte å orientere meg i handlenett-markedet. Dette var før det tok helt av i Norge, men med svart belte i nettshopping, gjorde ikke det noe.

De første jeg prøvde var Envirosax' sine, og de var egentlig veldig fine. Store, rommer mye og sammenleggbare. De er imidlertid ikke så gode å bære over skulderen, så jeg lot meg friste til å prøve Flip&Tumble. Der snakket vi kjærlighet ved første blikk. De er litt mindre enn Envirosax, men med lang hank som er fin å bære over skulderen og utrolig kjapp og enkel å brette sammen. Sammenbrettet blir den som en liten ball som tar null plass i veska, så jeg har alltid et par slike med meg.

Selvsagt hender det at jeg glemmer å ta med nett på butikken, men det skjer faktisk ganske sjelden, og de få posene bruker jeg til bleiesøppel. Dessuten er det utrolig mye bedre å bære i nett enn i plastposer, og en slipper å bekymre seg for at hanken skal ryke. Finere er de også. Vinn vinn!

Hva bærer dere i?

2 kommentarer:

Moderne Retro sa...

Jeg har alltid to "nylonnett" fra Meny og Kiwi i vesken min, men de er langt fra så lekre som ditt.

Ligger forresten en award til deg inne hos meg. :)

Fée sa...

Jeg har også to nett fra Meny liggende, i tillegg til et jeg har sydd selv: http://detlangehvitehuset.blogspot.com/2009/05/handlenett.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails