fredag 15. juli 2011

Spiselige suvernirer

Jeg er ikke så glad i t-skjorter med Union Jack eller Big Ben i peishylle-størrelse. De engelske matspesialitetene, de kan imidlertid gjerne få plass i kofferten. Klok av skade bestilte jeg nemlig to kolli innsjekket bagasje til hjemreisen. Greit å ha når en finner på å dra med seg en Le Creuset støpejernsgryte hjem i tillegg til godsaker som vanilla extract og vanilla paste laget på ekte vanilje. God cider og ginger beer fant også vei ned i kofferten, og det gjorde Green & Black's kakao også. Den får en tak i hjemme også, men til en helt annen pris. En pakke clotted cream snek seg unna fotograferingen, men den dukker muligens opp igjen senere.


En av de mer vemodige tingene i London denne gangen, var konkurssalg på Habitat - interiørkjeden som er en institusjon i seg selv. Eller var. Finanskrisen er langt mer merkbar i Storbritannia enn her hjemme, og da er nye sofaer og interiørstæsj ikke noe som står på handlelistene til folk. Jeg kjøpte meg en en symbolsk sitrusskviser.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Holder med deg i at spiselige suvenirer er helt topp!! Jeg kom hjem med olivenolje, pasta, pølse og annet godt fra vår italiatur. Gode matminner er viktig å spare på!

Siri sa...

Mmmm... souvenirer som det er de beste.

Kjipt med Habitat...herlig sitronpresse:-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails