onsdag 20. juli 2011

Farlig populær pasta

Trattoria Popolares fantastiske oksehaleravioli

Man tager en oksehale. Slik kunne denne bloggposten ha begynt, men den begynte ikke der. Min plutselige lyst til å lage min egen oksehaleravioli begynte nemlig på en av byens nyere og svært populære restauranter - Trattoria Popolare. Der fikk jeg servert oksehaleravioli så god at jeg sluttet å prate og gikk over til høylydt stønning, smatting og skraping av tallerkenen.

Som vanlig med god mat blir jeg sittende å dissekere maten for å prøve å finne ut hva som er i, så også denne gangen. En prat med en smilende og hyggelig kokk etterpå bekreftet mine teorier, og han fortalte også det jeg ikke hadde kommet fra til selv. Jeg liker åpne kjøkken hvor en enkelt kan få ta en prat med kokken om en ønsker det.

Jeg, som aldri hadde laget pasta før, sendte mannen ut for å kjøpe pastamaskin. Deretter tager man en oksehale og lager ravioli. Mer om det i morgen.

Trattoria Popolare anbefales for øvrig helhjertet til de som måtte befinne seg i nærheten. De serverer suverent god mat på ordentlig italiensk vis. Gode råvarer tilberedt på en måte hvor de gode smakene kommer til sin rett. Kult lokale, hyggelige servitører og ok priser.

2 kommentarer:

SuperMona sa...

Dæven, eg sku ha nådd i litt! :)

Elisabeth sa...

Du får legge Trattoria Popolare inn som ekskursjonsmål etter hvert som aksjonsradiusen øker på :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails