lørdag 8. januar 2011

På skojakt


Jeg trenger nye vintersko av den fornuftige sorten som tåler snø og slaps. På gata tidligere i uka så jeg ei dame med så kule vintersko at jeg måtte stoppe henne for å få ta en nærmere titt på skoene og spørre hvor hun hadde kjøpt dem. De var selvsagt ikke kjøpt i Norge, men i Canada. Litt googling forteller meg at skoene er fra Sorel og modellen heter Tivoli Shamrock, men jeg finner ingen som sender til Norge. Noen som har sett dem i Norge?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kan ikke hjelpe deg, men de er rett og slett fantastisk kule!

Som mine dager er sa...

De der er helt knall. Selv har jeg Sorel støvler av den brune varianten (den som ALLE har). Men jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. Lykke til i letingen.

Marit

ina sa...

Tja, hvliken størrelse bruker du? Disse er i 38....

http://cgi.ebay.com/Sorel-Tivoli-Boots-Shamrock-Green-EUC-/170587155181

:)

Elisabeth sa...

Har sett den på ebay, Ina, og 38 (evt 38,5) er rett str, men selger sender ikke internasjonalt. I tillegg har hun blokkert muligheten for å sende melding for å spørre om hun likevel vil gjøre det, og da kommer jeg ikke så langt med henne.

Men takk for forsøket! :)

ina sa...

Ja, du kan alltids sette deg på et fly og handle på Nordstrom....

Elisabeth sa...

Ha ha! Det hadde vært noe :) En gang dri jeg faktisk til Dublin for å bytte et par sko, men tror ikke jeg skal gjøre slikt noe til en vane. Har en kollega som skal til London og har lovet å holde utkikk for meg. Problemet ser imidlertid ut til å være å finne størrelsen, ettersom det er en (populær) utgående modell.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails