søndag 16. januar 2011

Søndagsblomst

På vei hjem fra vennehelg utenbys stikker vi innom den søndagsåpne blomsterbutikken. At mor går bananas i hvite tulipaner, gjør ikke at poden synes vi har nok blomster. Hun vil også ha. Sin egen. Vi leter etter en enkel rose hun kan ha i den bitte lille vasen hun fikk i gave for litt siden, men det er lite å finne. En skuffet jente står og ser på ekspeditøren pakke inn tulipanene da jeg hører et lite gledeshyl nede fra gulvet. En smilende fireåring står med en brukket gerbera i hånda og kunne ikke vært mer fornøyd.

Ekspeditøren smiler og spør om hun skal pakke den inn sammen med tulipanene. Men nei. Den skal hun ha i håret. I museflettene sine. Og dermed hopper en fornøyd fireåring videre med blomst i håret, inn på t-banen, ut i den sure kulden og hjem hvor den havner i vasen sin.

Søndagsblomster er ekstra fine.

7 kommentarer:

Mr sa...

Herlig når ungene finner glede i slike ting

Tonje sa...

Herlig!
Klem Tonje

Siri sa...

*smelt*

BRAKKELIV sa...

tusen tusen takk for en strålende helg og den jenta der er bar så utrolig hærlig. Glad i dere alle.

Ulla sa...

Regelrett herlig! <3

Lille solflekk sa...

Nydelig blomsterpike :)

Emmas utsikt sa...

Leste dette igår, men rakk ikke å si noe. Nydelig betraktelse av nydelig jente! Vi kjøpte en pakke tulipaner til barnehagen i går og min lille jente strevde voldsomt med å bære den selv. For DET skulle hun absolutt gjøre...

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails