tirsdag 23. februar 2010

Fra uke til uke


Den amerikanske fotografen Ryan Marshall fotograferte sin kone hver uke fra uke 17 til barnet var født da hun var gravid med deres andre barn. Bildene er lagt ut som en nydelig fotoserie her.

I tillegg til selve bildene er det hver uke bildetekster skrevet til barnet. Vi følger foreldrenes leting etter navn og hvordan de lengter etter å bli kjent med den lille samtidig som vi leser svært gjenkjennelige beskrivelser av hvordan babyen bruker sin mors indre organer som trampoline og bokseball. Alt sammen mens vi ser hvordan magen vokser.

Utolig varmt og vakkert laget.

6 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Så gøy! Jeg måtte mase på min kjære å ta bilder når jeg var gravid.

Elisabeth sa...

Selv hater jeg å bli tatt bilde av, og selv om jeg likte kroppen min som gravid, så var det ikke nok til å overvinne fotoskrekken. Bilder fra graviditeten finnes dermed snaut nok hos andre enn min mor som selvsagt ikke lot seg stoppe av et nei eller tre.

Ulla sa...

Så fin side! Det var en fin og morsom måte å dokumentere de siste ukene på.

Emmas utsikt sa...

Jo men det er gøy for barna å se etterpå. Jeg er en sån som gjerne tyr til grimaser på bilder, slik at jeg likevel ikke er helt meg selv.

Men sjekk det her da. :)

http://emmasutsikt.blogspot.com/2009/12/and-now-for-something-completely.html

Elisabeth sa...

Wow... her snakker vi virkelig completely different! Fremdeles ikke noe for meg og mitt kroppsbilde, men kult for den som er komfortabel med det, og sikkert morsomt for ungene når de blir større :)

Mammadamen sa...

Vakkert. Jeg lkte heller ikke kroppen min noe særlig under graviditeten. Bilder ble faktisk konfiskert.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails