mandag 16. november 2009

Shoppingterapi


Hva gjør en når det egentlig er en dårlig dag med novemberregn, dårlige nyheter, forsinket trikk og en føler seg tjukk og feit på toppen av det hele? Jo, da går en inn på nærmeste H&M, strener forbi alle klærne uten å verdige dem så mye som et blikk (se siste punkt på dårlig dag-begrunnelsen) og rett bort til Jimmy Choo skohylla.

Et kjapt overblikk. Sirkle inn de aktuelle kandidatene. Sjekke kvaliteten (joda, det er skinn). Prøve. Sittende. Forsiktig reise seg for å se om det er mulig å gå på dem uten å ta totalt overbalanse. Konkludere med at det nok går helt greit. Eller hvertfall relativt greit. Til nøds kan en bruke Kjekk Mann ™ som støtte.

Ta den pene blå esken med til kassen. Betale. Bli ørlite gretten for at en bare får vanlig H&M-plastpose, ikke den lekre blå Jimmy Choo-posen. Så konkludere med at det egentlig er mye kulere å ikke flashe kjøpet, men bare late som det er en helt dagligdags greie å kjøpe Jimmy Choos.

De lekre svarte styltene til venstre i bildet er nå mine, og Dårlig Dag er utvilsomt blitt bedre. Jeg er en enkel sjel. En enkel sjel i lekre sko.

Pressebilde fra H&M

5 kommentarer:

Tone sa...

En enkel sjel i herlige sko!!:D

Emmas utsikt sa...

Ujujuj, hvor høye er de egentlig? Lekre!

Meg sa...

En bitteliten anelse misunnelig! Her i grisgrendte strøk kan vi se langt etter Jimmy Choo....

Nyt de ;)

Mammadamen sa...

De fortjente du, definitivt! Veldig lekre, er de:-)

Elisabeth sa...

Sitter og ser på dem nå, og de er virkelig lekre!

Emma: Bare 10,5 cm ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails