onsdag 20. august 2008

Prosjekt puter til barnerommetDet nærmer seg to år siden jeg fikk symaskin i gave, og i dag bestemte jeg meg for at det var på tide å ta den i bruk. Prosjekt puter til barnerommet har eksistert i hodet mitt en stund - 4 store og 2 mindre puter til å ha i dagsenga/lesekroken inne hos vesla. Forskjellige farger på putene, og en bokstav på hver pute som tilsammen utgjør navnet hennes.

Problemet så langt har vært å finne stoff i rette fargene, men etter noen dagers hjemmefarging og en raid innom de fleste av byens sybutikker, er jeg nå i gang. Nå er det symaskinen som volder meg hodebry, men jeg er ikke kjent for å gi meg så lett...

Rapport følger!

5 kommentarer:

Øystein sa...

Symaskin? Hvordan var det nå med disse flyvende grisene? Nå står iallefall ikek verden til påske. Skal du være med på telttur på fjellet også da, kanskje?

Elisabeth sa...

Griser kan fly. Beviset står i stua i form av to ferdigsydde puter. Nå er det bare resten igjen :)

Elisabeth sa...

(det andre spørsmålet overser jeg)

Torilpia sa...

Hei!
Kom over bloggen din og liker den :o) Fine bilder og gode tekster. Håper det er greit at jeg legger den inn på blogglistene mine.
Lykke til med symaskinprosjektet.

elisabeth sa...

Takk for det. Symaskinprosjektet har visst gått inn i en hvilefase. 4 av 6 puter er ferdige, men det stoppet liksom litt der. Rapport følger når alle 6 er ferdige :)

Og selvsagt kan du linke hit, Torilpia. Bare hyggelig det :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails