tirsdag 9. september 2008

Sparekniven
Prinsesse Vil Ikke har listet tiltakene i sitt prosjekt Spare. Jeg svinger også sparekniven for tida, så her er min liste:

1. Jeg har gitt meg selv besøksforbud på Kaffebrenneriet. Vel, med åpning en sjelden gang iblant, men ikke daglig. At kaffebrenneristene etterlyser meg, sier vel sitt

2. Ukesmenyer. Ikke bare sparer jeg penger, men jeg slipper også å finne ut hva vi skal ha til middag hver eneste dag. Fokus framover er på hva som er sunt, ikke hva en oversulten kropp med lavt blodsukker fyser på i butikken. Vinn vinn!

3. Null godteri til meg.

4. Ingen vindusshopping på nett. Det er litt for lett å gå gjennom vinduet.

5. Vin hjemme, ikke ute.

5 kommentarer:

Prinsesse Vil Ikke sa...

Lykke til med prosjektet!

Donpedro sa...

Slett ikke en dum liste, som ei heller er for avansert til å etterleve.

Selv er jeg ganske god på å ta vare på og BRUKE restemat. Feks rive opp og fryse osten som er i kjøleskapet hvis man skal på ferie, og ha middagsrester til lunsj dagen etter. Jeg er faktisk også så husmoraktig at jeg abonnerer på div tilbudsaviser fra ulike matkjeder som jeg sjekker raskt, og handler inn ting som er på salg. Jeg har testet masse Euroshopper og First price, og kjøper det som er ok (feks håndsåpen).

Og barneklær handles nesten alltid sesongen før, på salg (eller i London til desto mer kronasjer, hehe).

Videre sparer jeg en del på frisørutgifter, med å neglisjere håret mitt, eller klippe tuppene selv innimellom. Men det er jo ikke alle som kan ha det slik.

Donpedro sa...

....med abonnere mener jeg selvsagt på e-mail....

Prinsesse Vil Ikke sa...

Det siste tipset til DP er ikke noe for meg, med min OCD-trang til ordning&reda også når det gjelder eget hår. For min del er det faktisk det å unngå sentrum som gir de største innsparingene...Neste skritt blir å late som om Ebay ikke finnes.

Elisabeth sa...

Å la håret lide under sparekniven er ikke aktuelt her heller, men det er dessverre ikke å unngå sentrum heller ettersom jeg jobber der. Har imidlertid vært flink til å kutte netthandelen. Fant masse fin høstmusikk til Nice Price på platekompaniet.no, men klarte å begrense meg til å legge cd'ene i ønskelista, ikke handlekurven.

En liten glipp innimellom må en imidlertid regne med, så det er en MAC øyenskygge på vei i posten...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails