onsdag 15. juni 2011

Blogganbefaling: Vin og ruin

Vinlotteriene der jeg jobber ligner ikke på vinlotteriene så mange andre steder. De er drevet av Jon, en langt over snittet dedikert og kunnskapsrik kollega med en hang til italiensk vin og formidling. Sånt noe blir det bra vinlotteri av. Det hele starter dermed med et 5-10 minutters innledningsforedrag om rundens vingård/bonde/distrikt/familie/whatever, gjerne med detaljer omkring de (utenom-)ekteskapelige forhold bøndene imellom eller framkommelighten på veien til vingården. Her snakker vi grundig research, nøye utplukkede og alltid gode, iblant utsøkte, viner. Og vi oppholder oss alltid i Italia.


Jon har nå fått noen måneders permisjon for å skrive bok om gamle romere. For å stilne vårt savn og sin egen formidlingstrang, har han startet en ny blogg - Vin og ruin.
Dette er en blogg viet til antikken og vinum, oinos eller hva du ønsker å kalle vin. Vi lover bare å skrive om noe som angår oldtiden, særlig romere, grekere eller des like - antikke folk, som sloss med sverd, ikke gikk i bukser, snakket forlengst døde språk og drakk vin fra amforer. Pax vobiscum.
Mannen har en utsøkt smak i vin, er kunnskapsrik om både vin og romere med og uten bukser, og vel verdt et besøk.

4 kommentarer:

Åpent hus sa...

wow
så gøy å ha sånne folk "på laget"
enjoy!

og god helg!
beste hilsner fra
Åpent hus

mammadamen sa...

Det er herlig med mennesker som har en altoppslukende interesse som de deler av. Jeg blir både misunnelig og veldig fascinert!

Ønsker deg en god sommer, Elisabeth!

Klem Karianne

[kjøkkentjeneste] sa...

Hei

Ina fra Mat på bordet og jeg har startet Matbloggsentralen, en samling med blant annet matbloggere. Dersom du har lyst til å bli medlem, er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar i det første innlegget vårt eller sende en epost til kjoekkentjeneste@gmail.com.

http://matbloggsentralen.blogspot.com/

Heidi sa...

Takk for tipset om Vin og ruin, der var det mye spennende å lese.

Ønsker deg en riktig god helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails