mandag 31. mai 2010

Sommerdrømmer

I sommer skal jeg nyte denne utsikten fra en hytte liggende for seg selv helt nedi fjæra. Sju dager og sju netter hvor sola ikke går ned, bare ligger rett over horisont og speiler seg i vannet.

Planen er å farte litt rundt, men også lange rusleturer langs de vakre strendene rett utenfor hyttedøra. Kanskje en og annen sykkeltur og tur ut i kajakk. Se, høre og lukte havet. Måkeskrik, bølgeskvulp og alle disse klisjéene som gjør så godt tvers gjennom hele meg. Lage god mat, drikke god vin og kanskje bli lest litt for.

Et eller annet sier meg at dette blir en helt ok base i sommer.


4 kommentarer:

Ulla sa...

Ferie i de områder du skal i, er helt supert. Vi skal sikkert ikke langt fra vi heller :D

Lengter etter lange late dager!

Mammadamen sa...

Det er vakkert! Høres ut som en flott ferie som vil gi ro i sjelen:)

Selv skal vi til en overfylt strand på Kreta;)

Elisabeth sa...

Hva en trenger for å lade batteriene er så forskjellig. Jeg tenker at hvis en har valgt en overfylt strand på Kreta, så er det fordi at en slapper av og kobler ut nettopp der?

Selv er jeg imidlertid håpløst fortapt i hav, strender og øde hytter. Sitte i solveggen rundt midnatt, drikke god vin og bare kjenne at det er godt å være. Da lader batteriet mitt.

marte sa...

For et herlig sted. Må si du er heldig.
Liker en blanding av liv og øde jeg. Deilig å kunne rusle ved havet alene. Spesielt når det yrer litt en sommerdag. Da er det gøtt å leva.

Marte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails