fredag 20. juni 2008

Mer muffins



Jeg har tidligere blogget om muffins, og i anledning veslas 2-årsdag i går, tok jeg den helt ut. Skikkelig over the top med rosa jordbærglasur, seigdamer, non stop, strøssel i alle farger og størrelser, toppet med små drinkparasoller.

Selv synes jeg at hele greia var relativt kvalmt, men ungene i barnehagen elsket dem. Det er morsomt med barn :)

torsdag 12. juni 2008

Akutt havesyke



















Jeg er rammet av akutt havesyke, noe som ikke er helt uvanlig etter at jeg har fått nyhetsbrev fra Logo sko. Disse skoene hadde vært perfekte til opptil flere sommerkjoler, og ettersom de er Campers, er de sannsynligvis gode å gå i også

Hmmmm...


mandag 9. juni 2008

Minnefremkallere

Jeg var en gang prøvekanin på et kurs i avhørsteknikk, og det var morsomt å se hvordan de brukte det å hente fram sanseinntrykk for å få meg til å huske detaljer jeg ikke engang var bevisst på. Plutselig satt jeg der og fortalte ting jeg et par minutter tidligere ikke husket at jeg husket. Morsomt å ha vært med på.

Lukt er angivelig den sterkeste minnefremkallende sansen. Noen ganger kjenner jeg en lukt jeg ikke har kjent på lenge, en jeg ikke klarer å identifisere, men plutselig er jeg tilbake på steder jeg helt hadde glemt. Små øyeblikk flimrer forbi på netthinna. Noen ganger får jeg ikke tak på minnet, men blir stående igjen med en sterk følelse av noe. Et minne som ikke helt vil fram.

Lukt er vanskelig å legge ut på nett, men musikk er en god nummer to. Når jeg hører sangen under, er jeg på biltur Norge på langs med kajakken på taket og har aldri følt meg friere. Sommeren 2002 - tidenes ferie - sammen med Kent.

lørdag 7. juni 2008

Perfekt øyeblikk


Sitte på bryggekanten og se inn i midnattsola med chablis i glasset og nye sko. Mangler ikke mye da.

søndag 1. juni 2008

Sommerønske


Finnes det en sommernisse for oss som er snille på denne tiden av året også? Jeg ønsker meg et par uker på en hytte ved havet nå i sommer. Uker med lange, late dager hvor vi ikke skal ha større planer enn å bygge sandslott, klø de nye myggstikkene, spise god mat og ditto drikke.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails