lørdag 7. juni 2008

Perfekt øyeblikk


Sitte på bryggekanten og se inn i midnattsola med chablis i glasset og nye sko. Mangler ikke mye da.

2 kommentarer:

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Ahhhh, så deilig bilde. Ikke mye som mangler her nei. Her har vi også kost oss med hvitvin og rosèvin i varmen. Nye sko har jeg ikke da. Men jeg kan skilte med to nye skjørt, ett i rosa og i blått. Når man ikke kan bestemme seg for fargen blir jeg "ja-takk, begge deler".

Skulle vært så gøy å treffe Vesla og pappa'n igjen, men tida strekker ikke til. Vi har Kidsa til sambo denne helgen og de skal fraktes opp til fjellbygda i morgen ettermiddag kl 16. Da blir det travelt for oss. Men det står ikke på ønsket om å treffe dem. Kidsa her har fulgt med Vesla på en blogglengdes avstand og vet meget godt hvem hun er ;-) De syntes hun er SÅ søt.

Nyt frikveldene Elisabeth !

Elisabeth sa...

Vi får satse på å få det til senre i sommer, Marit. Tror vi skal nordover igjen andre helga i juli, hvis jeg ikke husker helt feil.

Hjemme alene-helga har vært særdeles sløv, både på grunn av varmen og fordi jeg er sliten for tida. Har imidlertid vært handy babe i dag - saget og klippet til rullegardiner og skrudd og byttet ut et par kjøkkenskuffer. Ellers har det stort sett vært god mat, vin og sløving med gode naboer. Og Sex & the City-premiere! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails