tag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post7818503143926366906..comments2023-09-06T10:24:26.078+02:00Comments on tanketanken: Aioli med ramsløkElisabethhttp://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-26380965083066731592012-06-05T22:53:26.592+02:002012-06-05T22:53:26.592+02:00Ser jeg kommenterer på et gammelt innlegg her men,...Ser jeg kommenterer på et gammelt innlegg her men, takk for oppskrift. "Nyfrelst" ramsløkfantast, fant pure på glass i en av Oslos delikatessebutikker. Hadde lenge drømt om ramsløkaioili, prøvde meg litt frem, men ser fra din oppskrift at jeg var litt for forsiktig. Den smakte ikke så mye. Hadde en ts til to egg og to dl olje, neste gang får jeg hive i litt mer. Anbefaler ellers kyllingbryst med ramsløk, smurte pureen i en lomme i godt brunede kyllingbryst og bakte i ovnen til ca 75/80 gr. Nyydelig.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-55004883884006828642011-08-24T11:17:30.355+02:002011-08-24T11:17:30.355+02:00Mmmm, Elisabeth, dette så farlig godt ut! Jeg føle...Mmmm, Elisabeth, dette så farlig godt ut! Jeg føler jeg har kommet til ramsløkland nå når jeg har flyttet til Stryn. Svigermor høster alltid inn masse ramsløk og lager mengder med ramsløksmør som vi spiser sommeren igjennom. På hjemmebakt flatbrød. Ååå, så godt! Neste gang skal jeg spørre om å få litt (eventuelt plukke selv) og lage aioli.<br /><br />Savner dere og bakgården, håper alt er vel.<br /><br />Varme klemmerMarthehttp://thinktank.blogg.nonoreply@blogger.com