tag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post5607143983734125452..comments2023-09-06T10:24:26.078+02:00Comments on tanketanken: Pastasaus med kjeElisabethhttp://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-86414527565313010772011-07-19T10:25:41.248+02:002011-07-19T10:25:41.248+02:00Kult! Det morsomme er at jeg bokmerket den opprinn...Kult! Det morsomme er at jeg bokmerket den opprinnelige oppskriften etter at vi hadde diskutert den en gang, Ina :)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-60874163032670899642011-07-19T01:35:07.301+02:002011-07-19T01:35:07.301+02:00Nam! Jeg ble umiddelbart inspirert og laget noe ti...Nam! Jeg ble umiddelbart inspirert og laget noe tilsvarende med kjekjøttet jeg hadde tatt med på hytta. Det ble nydelig, selvom jeg ikke lot det stå til dagen etter. Heldigvis hadde vi en skål rester som skal godgjøre seg enda en dag. :) Takk for inspirasjon og påminnelse.[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-19936445711311152932011-07-17T21:27:39.930+02:002011-07-17T21:27:39.930+02:00Det både så og hørtes godt ut! Blir alltid sulten ...Det både så og hørtes godt ut! Blir alltid sulten når jeg leser disse oppskriftene du deler med oss.<br /><br />Klem Tonjetonje boganeshttps://www.blogger.com/profile/14717316701683477066noreply@blogger.com