tag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post2499153897506832394..comments2023-09-06T10:24:26.078+02:00Comments on tanketanken: Grove hjerterundstykker a la polarbrødElisabethhttp://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-89849343875745148112013-04-10T20:31:00.311+02:002013-04-10T20:31:00.311+02:00Om jeg bruker kald eller lunken væske avhenger av ...Om jeg bruker kald eller lunken væske avhenger av hvor travelt jeg har det. Kald væske gjør at det tar litt lengre tid å heve, så hvis jeg har godt tid, bruker jeg kald væske. Lunken hvis jeg har det litt mer travelt. Hever uansett til deigen er dobbelt så stor. Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-70059964974511305612013-04-10T19:13:47.763+02:002013-04-10T19:13:47.763+02:00Bruker du lunka eller kald væske i deigen?Bruker du lunka eller kald væske i deigen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-62906849597355157632012-10-01T10:07:24.059+02:002012-10-01T10:07:24.059+02:00Tusen takk for oppskrift på søte polarbrødhjerter....Tusen takk for oppskrift på søte polarbrødhjerter. Eller rundinger eller hva slags form man vil ha. Her blir det nok mest hjerter tenker jeg :-)<br />De skal definitivt testes ut!Anitahttp://www.1000fantastisketing.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-51333391574911215822012-09-11T08:47:16.144+02:002012-09-11T08:47:16.144+02:00Takk for oppskrift :)Takk for oppskrift :)Kunnskapsriktreninghttp://kunnskapsriktrening.blogg.no/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-65227685290121295902012-09-11T08:42:29.284+02:002012-09-11T08:42:29.284+02:00Så gøy at du vil prøve, Fie :) De er vel verdt for...Så gøy at du vil prøve, Fie :) De er vel verdt forsøket. Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-81333415467765866752012-09-11T08:17:51.626+02:002012-09-11T08:17:51.626+02:00Disse hørtes supre ut, skal prøvelages i kveld :) ...Disse hørtes supre ut, skal prøvelages i kveld :) Takk!!Fiehttps://www.blogger.com/profile/14503143808156690352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-30651401119180326572012-08-31T12:38:09.930+02:002012-08-31T12:38:09.930+02:00Det går fint med mindre gjær og lengre hevetid, Lu...Det går fint med mindre gjær og lengre hevetid, Lupia. Kutter du ned til så lite som 1/4-1/2 ts, kan det hende at konsistensen blir litt annerledes og mindre polarbrødaktige, men helt sikkert like gode :)<br /><br />Vanligvis baker jeg også brød med 1/4 ts gjær og heving 12-20 timer, men polarbrødene lager jeg vanligvis med mer gjær.Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-40485182349347093992012-08-31T12:33:34.466+02:002012-08-31T12:33:34.466+02:00Disse så gode ut. :) Disse må jeg prøve, kjekke å ...Disse så gode ut. :) Disse må jeg prøve, kjekke å ha i fryseren. Men jeg tror jeg skal prøve å kutte ned gjærmengden til 1/4 - 1/2 ts og heller øke hevetiden... Magen min har det mye bedre med lite gjær... Baker selv brød med 1/4 ts gjær i (ca. 1gr) og de blir store, luftige og fine. Etter at jeg begynte med de brødene, har jeg nærmest fått litt gjærskrekk og syntes det så voldsomt mye ut med en hel pakke... :sLupianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-65189619843444876612012-08-30T10:05:37.952+02:002012-08-30T10:05:37.952+02:00Det gjorde vi, gitt! Ved siste runde her snek både...Det gjorde vi, gitt! Ved siste runde her snek både griser, katter, menn og damer seg med sammen med hjertene. Populære alle sammen :)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02201875332160612255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-91522952921362745842012-08-30T10:03:08.934+02:002012-08-30T10:03:08.934+02:00Hei Elisabeth.
Så gøy at vi havnet på www.sol.no s...Hei Elisabeth.<br />Så gøy at vi havnet på www.sol.no sammen.<br />Jeg skal jammen forsøke din oppskrift også, de så nydelige ut. Har prøvd med hjerter hjemme, men det falt ikke helt i smak hos min sønn. Men nisser i juli, det digget han..... :-)<br />Mvh CathrineCathrine Møller Øyenhttps://www.blogger.com/profile/14525966274361486676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-46044821556925841872012-05-08T13:53:17.382+02:002012-05-08T13:53:17.382+02:00Så lurt! Tror jamen jeg kunne tenkt meg noen sånne...Så lurt! Tror jamen jeg kunne tenkt meg noen sånne i min egen matpakke også. :)Ingvildnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7231598417840408864.post-67940058649241269012012-05-03T13:43:13.908+02:002012-05-03T13:43:13.908+02:00mmm...-Ser jo aldeles herlige ut,-tror jeg må prøv...mmm...-Ser jo aldeles herlige ut,-tror jeg må prøve meg på disse.lirosahttps://www.blogger.com/profile/04895774230743483222noreply@blogger.com